Digi HQ
The Digi corporate headquarters is a low-rise complex of 320,000sf comprising 4 stories of offices, meeting rooms, an auditorium, a call centre, staff training rooms, warehouses, car parks, cafeteria and various staff amenities within a lush 6.5 acres site. This project brings together 1,300 Digi employees under one roof for the first time.

The visitor is greeted by a lofty porte cochere of steel columns and glass screens. The entrance is a soaring 4 storey atrium, which opens up into a perspective extending all the way to the green natural rock outcrop beyond. Bridges pierce the soaring void. Slender concrete and steel columns rise from the ground and terminate in a wooden canopy and a glazed louvered skylight—sufficient to shelter the atrium from the elements, yet bringing in generous daylight.

The architectural language is that of openness, total transparency, an engagement of the outdoors; an embodiment of Digi's culture of pushing boundaries and their lateral thinking approach to solving problems.
Client:
Digi Telecommunications Sdn Bhd
Status:
Completed 2006
Digi HQDigi HQDigi HQDigi HQDigi HQDigi HQ
Other Projects >